ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві пройшов «Марш рівності»

|

У Києві, в рамках Міжнародного Форуму ЛГБТ «КиївПрайд-2017», відбувся «Марш рівності». Захід відбувся без значних провокацій. Про це пише Українська правда, передає Львівський портал.

На місці вартували кілька бригад «швидкої» та волонтери «Червоного хреста».У зону проведення Маршу пускали до 10 ранку через рамки на чотирьох входах, перекрили на вихід дві станції метрополітену «Льва Толстого» та «Палац Спорту».

Периметр зони проведення заходу з ночі був оточений працівниками Національної і Патрульної поліції, нацгвардійців, курсантів МВС і спецпризначенців (всього, за словами організаторів, правоохоронців буде близько шести тисяч, що дорівнює кількості самих учасників Маршу).

Під час ходи відбувалися дрібні провокації. Зокрема, невідомі жінка та чоловік кинулися на колону з криками: «Це шкідники, поліція з нами, їх треба розігнати». Їх відтіснили, і рух колони продовжився. А ще у кількох молодих людей вилучили три газові балончики і три балаклави.

Як зазначив у коментарі УП начальник Управління патрульної поліції Києва Юрій Зозуля, затриманих під час Маршу рівності не було. За його словами, провокації не були масштабними.

Фото: УП, УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *