ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада оголошує конкурс на орендаря для точок торгівлі кавунами

|

Львівська міська рада збирає заявки для участі в конкурсі з визначення орендаря конструктивних елементів благоустрою для сезонної торгівлі баштанними. Для цього суб’єктам підприємницької діяльності необхідно подати заяву у Центр надання адміністративних послуг Львівської міської ради до 25 червня. Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі Львівської міськради.

До заяви в закритому конверті учасникам конкурсу слід додати:

  • копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців в Україні
  • власну пропозицію оплати за оренду конструктивних елементів благоустрою, яка повинна бути вищою не менше ніж на 50 відсотків від місячної вартості, яка розраховується: Оплата = початкова вартість (стартова ціна 200 грн. за 1 м²) на площу конструктивних елементів благоустрою місця реалізації баштанних культур, затверджених додатком 1 цього рішення.

Відділ тендреної політики ЛМР зазначає – 6 червня виконавчий комітет прийняв рішення “Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 16.06.2016 №433”, яким затверджено 25 місць для організації торгівлі кавунами та динями. З рішенням можна ознайомитися тут. Для отримання додаткової інформації слід звертатися у відділ торгівлі та тендерної політики  за номером телефону 297-58-65 та 297-58-76.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *