ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульним довелось вистрілити у бійцівського собаку, захищаючись від нападу

|

Сьогодні, 16 червня, на вулиці Стрийській партульні вистрілили у бійцівську собаку, яку розізлив п’яний господар. Про це повідомляє речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій, передає Львівський портал.

«Екіпажу патрульної поліції прийшов виклик про те, що на вулиці Стрийській, 74 невідомий чоловік сидить на зупинці громадського транспорту в стані алкогольного сп’яніння. Прибувши на місце події побачили, що громадянин із собакою бійцівської породи без повідка і намордника. Під час спілкування з поліцейськими даний чоловік бив собаку чим розізлив її. Собака почала кидатись на поліцейських. Відбивши перший напад, другий, поліцейські діючи згідно ст 46 ч.4 п.1 закону про Національну поліцію, для відбиття нападу, який є загрозою життю чи здоров’ю поліцейського, прийняли рішення застосувати зброю. Здійснили вистріл у стегно собаки.  Життю тварини нічого не загрожує», – зазначила К. Рибій.

 

Також вона додала, що  на чоловіка склали два адмінматеріали за перебування в громадському місці в нетверезому стані та за порушення правил утримання собак

«Наразі собаці вкололи снодійне і доставляють в ЛКП «Лев». На місці працюють слідчі, які встановлять , чи в діях власника собаки були ознаки кримінального правопорушення», – розповіла речниця патрульної поліції.

Фото: Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *