ОСТАННІ НОВИНИ

На території заповідника у Старосамбірському районі виявили незаконну рубку

|

Незаконна зрізка дерев поблизу с. Тисовиця На Старосамбірщині, що належить до територій природно-заповідного фонду України, завдала державі збитків на майже 111 тис. грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держекоінспеції у Львівській області.

Ілюстративне фото

Держінспекторами з ОНПС Львівської області проведено заходи державного контролю на території Старосамбірського району Львівської області. В ході перевірки  поблизу с. Тисовиця в кв.1 Головецького лісництва ДП «Старосамбірське ЛМГ» виявлено незаконну рубку 22 дерев породи ялиця, сосна та смерека. Крім цього, біля лісового масиву Головецького лісництва  виявлено готову лісопродукцію, а саме: 10 хлистів довжиною 16-19 метрів породи сосна, смерека та ялиця. Слід зазначити, що виявлена незаконна рубка проведена на території, що належить до територій природно-заповідного фонду України, а саме Регіонального ландшафтного парку «Верхньодністровські Бескиди».

Розмір шкоди заподіяної державі становить 110 824 грн.

Матеріали перевірки скеровано в Старосамбірське ВП Самбірського відділлу поліції ГУ НП у Львівській області та Прокуратуру Львівської області для вжиття заходів відповідного реагування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *