ОСТАННІ НОВИНИ

За п'ять крадіжок 19-річний злодій із Новояворівська може «сісти» на п’ять років

|

На Яворівщині оголошено про підозру серійному злодієві. На рахунку раніше судимого чоловіка – щонайменше п’ять крадіжок, скоєних протягом двох місяців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

В березні раніше судимий 19-річний житель міста Новояворівськ викрав з роздягальні спорткомплексу мобільний телефон, 300 польських злотих та 3200 гривень, які належали 24-річному мешканцю одного із сіл району

Як встановили правоохоронці, зловмисник також причетний до крадіжки мобільного телефону з навчальної аудиторії гімназії, крадіжки гаманця з грошима у яворівської бібліотекарки, грошей з шухляди у магазині в торговому центрі та інших правопорушень.

Юнаку вже оголошено про підозру у вчиненні п’яти злочинів, передбачених ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Їх скоєння карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Зараз вирішується питання про обрання зловмисникові міри запобіжного заходу. Також триває перевірка щодо його причетності до скоєння інших злочинів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *