ОСТАННІ НОВИНИ

В Академії сухопутних військ стартувала Міжнародна наукова конференція

|

Сьогодні, 15 червня, в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочала роботу Міжнародна наукова конференція «Людина і техніка у визначних битвах світових воєн ХХ століття».  Про це у Facebook повідомляє начальник Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного Павло Ткачук, передає Львівський портал.

Метою конференції є аналіз та узагальнення історичного досвіду, тенденцій і напрямків розвитку проблем взаємодії людини і техніки у визначних битвах світових воєн ХХ століття, неупереджений аналіз історичного досвіду та складових збройних конфліктів минулого. Конференція триватиме впродовж 15–17 червня 2017 року. У конференції беруть участь більше 200 учасників із понад 20 українських та 9 іноземних закладів.

Вибір проблематики конференції «Людина і техніка у визначних битвах світових воєн ХХ століття» є цілком закономірним, адже, сьогодні у збройній боротьбі із агресором для України життєво необхідним є активний розвиток озброєння і техніки, воєнного мистецтва, формування особистості військовослужбовця – патріота і професіонала. А без знання і неупередженого аналізу історичного досвіду, без розуміння складових збройних конфліктів минулого неможливо рухатись вперед.

За результатами роботи конференції будуть вироблені практичні рекомендації щодо розвитку озброєння і військової техніки, а також підготовки військ (сил) в умовах агресії проти України з урахуванням історичного досвіду збройних конфліктів минулого.

Фото: Facebook-сторінка Павла Ткачука

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *