ОСТАННІ НОВИНИ

У перинатальному центрі реконструюють мережі водопостачання та водовідведення

|

На території Львівського обласного клінічного перинатального центру на вулиці Джорджа Вашингтона, 6 розпочалися роботи по реконструкції водопровідної насосної станції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Нам передали на баланс будівлю і обладнання насосної станції, яке перебуває у неналежному стані, морально й технічно застаріло й гостро потребує заміни та реконструкції. Насоси експлуатуються понад 35 років, споживають багато електроенергії й часто виходять з ладу. Відтак місто прийняло рішення капітально відремонтувати цей об’єкт», – повідомив директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський.

У даний час розпочалися проектні роботи, які передбачатимуть ремонт будівлі, повну заміну мереж та обладнання, електричної частини, опалення та вентиляції, облаштування санітарної захисної смуги, автоматизацію технологічних процесів та благоустрій території. На станції планують встановити сучасне енергоощадне обладнання, яке забезпечить гарантованим стабільним водопостачанням споживачів перинатального центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *