ОСТАННІ НОВИНИ

Нардеп Барна про ДТП на площі Перемоги у Києві: «Це моя провина. Не побачив трамвая»

|

Народний депутат Олег Барна визнає свою провину у скоєнні дорожно-транспортної пригоди на площі Перемоги у Києві. Як пояснив нардеп, він не побачив трамвая за автівкою, котру обганяв. Про це повідомляє «112 канал».

 

“Почуваюся нормально, все добре. Відпочиваємо, спимо, лікуємося. Дякую богу, що ніхто постраждав. Це моя провина. Не побачив (трамвая, – ред.), тому що затулила машина, яку я обганяв”, – зазначив він.

За словами Барни, він надав пояснення правоохоронцям та на час аварії перебував у тверезому стані. “До мене підійшли (правоохоронці, – ред.), я розписався, що даю погодження на все. Брали кров. Усе нормально. Закон має бути для всіх, всі мають бути рівні перед законом”, – сказав він.

Як повідомлялося, напередодні ввечері на площі Перемоги в Києві автомобіль Škoda врізався в трамвай №18. Згодом стало відомо, що автомобіль не надав перевагу трамваю та скоїв наїзд. За попередніми даними, за кермом автівки був нардеп від фракції БПП Олег Барна. Від удару трамвай зійшов із рейок. На момент зіткнення пасажирів у ньому не було.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *