ОСТАННІ НОВИНИ

ЛКП «Лев» за травень прилаштувало 54 тварини

|

Центр адопції (всиновлення) безпритульних тварин після відкриття розпочав активну роботу, кількість прилаштованих тваринок зросла у 4 рази. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Літо – не найкраща пора для прилаштування тварин, тому активно процедури «всиновлення» не відбуваються. Але, якщо порівнювати з минулими роками, то раніше ми прилаштовували в середньому 2 тваринки в тиждень, а зараз – 8. До речі, собачок прилаштовують частіше.

За травень ми прилаштували 54 тваринки, тому можемо сказати, що є суттєве підвищення активності осіб, які хочуть взяти собі собак чи котів, і які взагалі знають про відкриття нашого Центру адопції безпритульних тварин», – зазначила директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Нагадаємо, що Центр адопції безпритульних тварин відкрили 6 червня 2017 року. Центр працює на базі ЛКП «Лев» у Львові на вул. Промисловій, 56 поряд з Першою комунальною ветеринарною клінікою, ветеринарно-стерилізаційним центром для безпритульних тварин та грумінг-салоном. Роботи над облаштуванням центру тривали з осені 2016 року. Їхня вартість – 1,2 млн грн. Будівництво профінансоване з бюджету розвитку Львова.

Детальніше про роботу Центру адопції та тварин, які є у базі, можна побачити на сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *