ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові планують побудувати дачний мікрорайон для АТОвців

|

Сьогодні, 14 червня, відбудеться зустріч з головним архітектором проекту детального плану території земельних ділянок, що розташовані за межами населеного пункту м. Львова по вул. Замарстинівській на території Львівської міської ради для забезпечення потреб воїнів АТО.

У проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території площею 20,9 га. Розрахунковий план реалізації ДПТ — на розрахунковий термін генерального плану населеного пункту, в тому числі 1-ий етап — від 3 до 7 років.

Замовником містобудівної документації є Львівська обласна державна адміністрація, розробником — ДП ДІМП «Містопроект».

Як повідомив головний архітектор проекту Юрій Столяров, на території ДПТ передбачено розташувати орієнтовно 143-ох проектованих дачних будинків, а також громадських та господарських будівель для обслуговування кооперативу. Забудова формується вздовж двох проектованих вулиць. В центральній частині території проектування виділено ділянку для об’єктів інженерної інфраструктури.

Будівлі дачних будинків, що проектуються – одно- та двоповерхові з мансардою, в основному окремо стоячі будівлі (два зблокованих будинки), граничною висотою до 10 м. Громадські будівлі суміщені з господарськими – двоповерхові , можливо з мансардним поверхом.

Місце проведення: великий сесійний зал Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок, 1). Початок о 18.00.

Пропозиції можна подавати до 26 червня 2017 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1. Відповідальна за організацію розгляду пропозицій — Челепіс Д., тел. 032 297 57 63.

Додамо, що громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельних ділянок, що розташовані за межами населеного пункту м. Львова по вул. Замарстинівській на території Львівської міської ради для забезпечення потреб воїнів АТО триватиме з 1 червня 2017 року по 26 червня 2017 року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *