ОСТАННІ НОВИНИ

Скільки пасажирів користується безготівковою системою розрахунку у львівському електротранспорті

|

Безготівкова система розрахунку у львівському електротранспорті набирає популярності. З часу запровадження цієї послуги нею скористалося 86 тис. 782 пасажири. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», спостерігається позитивна динаміка до збільшення кількості пасажирів, які користуються безготівковим розрахунком в електротранспорті.

Безготівковий розрахунок був запроваджений у січні цього року. Відповідно, у січні цією послугою скористалося 1 586 осіб, у лютому – 9 471, у березні – 17 900, у квітні – 19 574, у травні – 24 395 осіб. А за 12 днів червня – вже 9 586 пасажирів. Це особи, які оплачували повну вартість квитка – 2 гривні.

Також з травня місяця безготівковим розрахунком в трамваях і тролейбусах може користуватися пільгова категорія пасажирів – студенти та учні. Вартість пільгового квитка – 1 гривня. З часу запровадження послуги нею скористалося 4 270 осіб.

«Уже з першого дня функціонування безконтактна система оплати викликала неабиякий інтерес серед львів’ян. І її популярність зростає із кожним днем. Згідно з даними, які надав «Приватбанк», серед найактивніших користувачів люди віком від 18 до 40 років, представники IT галузі, сфери торгівлі та освітяни, дві третини серед них– це чоловіки.

Перші дні функціонування безконтактної системи оплати показали очевидні її переваги та «плюси». Перш за все, це зручно. По-друге, така система є запорукою впровадження електронного квитка невдовзі у всьому міському транспорті, що дозволить контролювати обіг коштів у сфері перевезень та скеровувати більше ресурсів на розвиток інфраструктури міста», – повідомили у ЛКП «Львівелектротранс»

Нагадаємо, 24 січня, у Львові запроваджено систему безготівкового розрахунку в електротранспорті Львова. Сьогодні цією послугою можна скористатися у всі трамваях і тролейбусах міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *