ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром Порошенко зустрінеться з Трампом, - ЗМІ

|

Між Україною та США досягнуто домовленість про повноцінні переговори президентів Трампа та Порошенка у Вашингтоні. Цю інформацію підтвердили кілька дипломатичних джерела Європейської правди.

Очікується, що ближчим часом Адміністрація президента офіційно оголосить про цей візит.

“Йдеться про повноцінний державний візит Порошенка у Вашингтон, який включатиме всі зустрічі з ключовими  особами, в тому числі з президентом Трампом”, – розповів один зі співрозмовників.

“Вже узгоджено дату, візит відбудеться в червні, найближчим часом”, – зазначив інший.

Ще один посадовець запевнив, що зустріч президентів Порошенка та Трампа запланована на наступний тиждень. Очікується, що візит Порошенка до США розпочнеться вже в понеділок, 19 червня.

Про очікуване оприлюднення дати даного візиту повідомила також редактор “Голосу Америки” Мирослава Гонгадзе.

Наразі Банкова не оприлюднювала інформацію про візит Петра Порошенка до Вашингтону. Швидше за все, така обережність пов’язана з тим, що раніше вже анонсувалася зустріч українського лідера та Дональда Трампа, але вона була відтермінована.

Необхідно зауважити, що візит до Вашингтона вже в червні означатиме, що Трамп зустрінеться з Порошенком швидше, аніж з Путіним. Перша зустріч президентів США та РФ має відбутися на початку липня на саміті G20 в Німеччині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *