ОСТАННІ НОВИНИ

Замість військкомату в центрі Львова з’явиться школа?

|

У колишньому військкоматі на вулиці Каліча Гора, 5 у Львові планують облаштувати початкову школу. Про це сьогодні, 13 червня, повідомила керівник міського управління комунальної власності Інна Свистун, передає кореспондент Львівського порталу.

За її словами, на покинуте приміщення у центрі Львова військові не претендують.

«Там був колись військкомат. Наші військкомати звертались надати їм в оренду об’єкти, але жодного разу звернень про Калічу Гору не надходило.  Ми запрошували представників військкомату на комісію щодо цього приміщення, вони повідомили, що це приміщення їм не потрібно», – повідомила вона.

Водночас І. Свистун зазначила, що сьогодні розглядається можливість перенесення у це приміщення початкової школи №4.

«Разом із тим у нас було звернення департаменту гуманітарної політики. Вони розглядають можливість того, щоб початкову школу з вул. Дзиндри,7 перенести на Калічу Гору, а в цьому приміщенні, де є зараз початкова школа, зробити садочок. Тому що в центрі приміщень нових для розміщення шкіл та садочків немає», – повідомила посадовиця.

В управлінні комунальної власності зарезервували приміщення на Калічій Горі, 5 і надіються, що міські депутати підтримають ініціативу створення там школи.

«Деякі питання треба розглядати стратегічно  з точки зору доцільності. Ми розуміємо, що сьогодні місць в садочках не додасться. Садочки в центрі міста – це малесенькі приміщення, малесенькі зали. Приміщення в центрі для садочків вкрай необхідні. Я думаю, що депутатський корпус мав би це питання також підтримувати», – резюмувала чиновниця.

Нагадаємо, раніше депутати облради зверталися до міської влади Львова з проханням розглянути можливість надання приміщення на Калічій Горі в користування Галицько-Франківського районного комісаріату.

Фото: Гал-інфо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *