ОСТАННІ НОВИНИ

На території житлового району «Під Голоском» планують замість особняків з садибами побудувати багатоповерхівки

|

Учора, 12 червня, у СЗШ № 81 відбулась зустріч з головним архітектором проекту  щодо внесення змін до детального плану території житлового району “Під Голоском” у м. Львові.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІМП «Містопроект».

Як повідомив головний архітектор проекту Юрій Столяров, основною метою є зміна функціонального призначення території  ОК «СТ «Садове товариство «Промінь Голоско» з території для розміщення житлової садибної забудови, що займає більшу частину території змін, на територію багатоквартирної житлової забудови.

Проектом передбачено розташування багатоквартирних житлових будівель 6-10 поверхів з вбудованими та прибудованими об’єктами обслуговування населення, а також ДНЗ для різних вікових груп загальною місткістю 85 відвідувачів. Крім цього, на території внесення змін передбачено внутрішньо-квартальні дитячі та спортивні майданчики приблизною площею до 4127 м.кв.

Додамо, що громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час внесення змін до детального плану території житлового району “Під Голоском” у м. Львові (зміна №3) триває з 1 червня до 26 червня 2017 року.

Пропозиції можна подавати до 26 червня 2017 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1. Відповідальна за організацію розгляду пропозицій — Челепіс Д., тел. 032 297 57 63.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *