ОСТАННІ НОВИНИ

Світова легенда ралі Хіроші Масуока проведе позашляхові тест-драйви у Львові

|

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Mitsubishi в Україні компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна» організовує унікальний off-road тест-драйв нових моделей автомобілів Mitsubishi за участю світової легенди ралі, дворазового переможця ралі «Дакар», гонщика Хіроші Масуока. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Тест-драйви пройдуть на спеціально підготовленій трасі 15 червня, о 10.00 год. у Львові на «Арені Львів». Усі бажаючі також зможуть власноруч протестувати і переконатися у першокласних позашляхових характеристиках будь-якої з моделей: Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Pajero Sport, Mitsubishi L200 та Mitsubishi ASX. Для того, аби проїхатись в автомобілі поруч із самим Хіроші Масуока, а також перевірити свої власні здібності за кермом позашляховиків Mitsubishi, необхідно залишити заявку на сайті.

Записатися  на тест-драйв можна тут

Довідка

Хіроші Масуока – світова легенда ралі. Він завойовував перші місця на трасах в ОАЕ, ставав багаторазовим чемпіоном японського чемпіонату ралі JFADA, дворазовим призером міжнародного змагання з підйому на гору Пайкс Пік, перемагав на італійському ралі «Баха» і став першим японцем, який отримав перемогу у знаменитому ралі «Дакар» двічі поспіль. Таким чином, він один із небагатьох світових зірок ралі зміг стати кращим гонщиком на всіх континентах.

Фото: alchetron.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *