ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі Львів-Самбір перекинувся військовий КАМАЗ: стався витік невідомої речовини

|

У Львівській області, на трасі Львів-Самбір, перекинувся військовий КАМАЗ. Дорогою розлилася невідома речовина. Цю інформацію Львівському порталу підтвердив речник ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев.

«Пишуть мені очевидці: «На перехресті трас Львів-Самбір і Комарно-Городок під час проїзду військової техніки приблизно в 9-10 ранку стався розлив окислювача ракетного палива на дорожнє полотно. Дорога перекрита, пожежники залили полотно піною. На місці є представники військової прокуратури», – повідомила у Facebook журналіст Мар’яна П’єцух.

Своєю чергою речник ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев запевнив, що розлита суміш нічим не загрожує людям:

«Такий факт і справді був. Наші підрозділи на місці зробили обмивку дорожнього полотна від рідини, яка розлилася. Ця рідина є повністю безпечною, ніякої загрози людям вона не несе».

На уточнююче питання про те, що саме це була за рідина, Віталій Туровцев не дав конкретної відповіді, порадивши звернутися до військових.

Фото: Мар’яни П’єцух

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *