ОСТАННІ НОВИНИ

У Сокільниках мотоцикл зіткнувся з «Фольксвагеном»: водій та пасажирка двоколісного – у реанімації

|

У Пустомитівському районі мотоцикл не розминувся з автомобілем «Фольксваген Пасат». Внаслідок ДТП водій та пасажир двоколісного потрапили до реанімації. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацї поліції у Львівській області.

За інформацією відомства, дорожньо-транспортна пригода трапилася 11 червня о першій ночі на вулиці Кульпарківській в селі Сокільники, Пустомитівського району.

Як встановили правоохоронці, водій мотоцикла «Сузукі Катана», 28-річний мешканець одного з сіл Пустомитівського району, скоїв зіткнення з попутнім автомобілем «Фольксваген Пасат» під керуванням 43-річного львів’янина.

Внаслідок автопригоди в реанімаційне відділення доставлено водія мотоцикла  з діагнозом «відритий перелом обох кісток лівої гомілки» та його пасажирку, 21-річну львів’янку, з діагнозом «закриті переломи лівої гомілки та гомілкового ступневого суглобу, відкритий звих кісток правої стопи, множинні забої та садна тіла, тупа травма живота».

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *