ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові є райони, де востаннє сміття вивозили ще у квітні

|

У Франківському та Личаківському районах Львова є сміттєвій майданчики, з яких сміття не вивозилося вже близько 2-х місяців. Про це сьогодні, 12 червня, під час засідання міської комісії ТЕБ і НС повідомили представники районних адміністрацій міста, передає кореспондент Львівського порталу.

Як повідомив заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак, сьогодні на землі біля сміттєвих майданчиків перебуває 6, 850 тонн відходів.

Зокрема, на сміттєвих майданчиках та на перевантажувальній станції перевізника «Аве-Львів» просто неба розкладається 3 тисячі тонн сміття. Компанія «Санком» прозвітувала про 350 тонн сміття поза контейнерами: цей підприємець щодня вивозить відходи на Новояворівський полігон сміття у кількості 40 тонн.

«Екосвіт» повідомив про 250 тонн непотребу біля майданчиків, що він обслуговує. Міський «Львівспецкомунтранс» сьогодні вивіз майже усі відходи: лише 2 майданчики є переповненими.

Компанія “Грінера” має 1,200-1,500 тонн відходів на перевантажувальній станції.

Водночас у Шевченківському районі міста переповнено 13- майданчиків, у 50% з них – критична ситуація.

У Залізничному районі 193 майданчики переповнено, критична ситуація на трьох майданчиках  біля Привокзального ринку, де сміття виступає на проїжджу частину.

У Личаківському районі сьогодні критична  ситуація біля гуртожитків  університету: там сміття протягом двох місяців не вивозиться.

У Сихівському районі міста є  60 майданчиків, звідки сміття не вивозиться більше 2 тижнів. У Франківському  – з 24 майданчиків ТПВ  не вивозилося ще з 24 квітня.

Нагадаємо, сьогодні міська комісія ТЕБ і НС прийняла рішення звернутись до уряду щодо оголошення Львова зоною надзвичайного екологічного стану.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *