ОСТАННІ НОВИНИ

Близька до Садового фірма хоче 5 років возити сміття в Миколаїв за «копійки», - депутат

|

Фірма «Екотех», яку заснувало підприємство «Грінера», хоче возити сміття до Миколаєва за мізерну ціну. Про це повідомив депутат Миколаївської міськради Микола Галущак.

«За останні місяці я неодноразово виступав проти корупційних схем із завозом у Миколаїв львівського сміття: хотіли завозити 120 тон щодня до 2022 р. по 30 грн, робити це мала фірма «Екотех», яку заснувала фірма «Грінера», близька до Садового. До прикладу, Червоноград за тонну отримує 1410 грн. Різницю «навару» порахуйте самі», – зазначив ідепутат.

«Ми збурили громадськість, є відповідне рішення громадських слухань та сесії міської ради, щоб усі ці підписані угоди та інші  рішення з цього питання вважати нечинними. Попри те, міський голова Миколаєва А. Щебель і далі просуває питання, щоб у Миколаєві працювала «Екотех». Попри рішення громадських слухань та сесії, угоди ніхто не розірвав, ніби й проблеми немає» – резюмував Михайло Галущак.

Нагадаємо, фірму «Грінера» з’явилася у Львові цієї зими і одразу ж виграла конкурс на вивезення сміття із Галицького району. Її власником є Богдан Михалусь – колишній радник міського голови Львова Андрія Садового. Саме фірма «Грінера» надала в оренду Львівській міськраді горе-прес на Рясне, який до сьогодні блокують місцеві активісти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *