ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція закликає львів’ян не перекривати вулиці сміттям

|

Керівництво Головного управління Національної поліції у Львівській області закликає мешканців міста не вчиняти протиправних дій, не вдаватись до перекриття доріг та не створювати незручностей учасникам дорожнього руху у зв’язку з ситуацією, що склалась з вивезенням сміття у Львові. Прго це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Так сьогодні, 9 червня, вночі були зафіксовані випадки перекриття проїзних частин на трьох вулицях у Львові –  Городоцькій, Володимира Великого та перехресті Наукової – Тролейбусної. В усіх випадках на місця подій виїжджали працівники поліції.

За інформацією Львівської міської ради, на сьогодні понад третина майданчиків міста переповнені і в багатьох місцях перевізники не вивозять сміття вже понад місяць. Однак, керівництво Головного управління Національної поліції у Львівській області закликає мешканців міста Львова не вчиняти протиправних дій, не вдаватись до перекриття доріг, не висипати сміття на проїзні частини та не створювати інших незручностей учасникам дорожнього руху у зв’язку з цією ситуацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *