ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицями Червонограда розгулював п'яний чоловік з гранатою

|

У Червонограді нетверезий чоловік розгулював вулицями з гранатою. Правоохоронці знешкодили боєприпас, відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

У Червоноградський відділ поліції 7 червня близько десятої години вечора зателефонував анонім та повідомив, що вулицею Василя Стуса у Червонограді ходить підозрілий чоловік, котрий має з собою предмет, схожий на гранату.

На вказане місце негайно виїхала група реагування патрульної поліції та експерти-вибухотехніки. Там правоохоронці виявили чоловіка, котрий дійсно мав з собою гранату Ф-1. Вибухотехніки локалізували боєприпас та скерували його на дослідження.

«Особу чоловіка встановлено – ним виявився 31-річнй місцевий мешканець. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння і пояснити звідки у нього граната не зміг», – розповів начальник Червоноградського відділення поліції підполковник поліції Андрій Дикий.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *