ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поліцейські затримали групу жінок із Закарпаття, яка обкрадала туристів

|

У Лвові поліцейські викрили зловмисницю, причетну до крадіжки грошей та документів у туриста-іноземця.Мешканка Закарпаття разом зі своїми землячками у центрі Львова чіплялись до перехожих та туристів і, як встановили правоохоронці, викрадали у них гроші та особисті речі. Про це львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

У Галицький відділ поліції 7 червня з заявою про крадіжку звернувся 68-річний іноземець, турист. Чоловік повідомив, що поблизу центру Львова на вулиці з його рюкзака викрали гаманець з грошима та документами. Здобиччю злодія стали дві з половиною тисячі гривень, сімдесят євро, паспорт іноземця, його водійське посвідчення, банківські картки, картки медичного страхування та інші документи. Правоохоронці викрили зловмисницю, причетну до крадіжки, вилучили у неї речові докази та повернули іноземцю його майно.

«У той день під час оперативного відпрацювання центральної частини Львова працівники кримінальної поліції виявили групу молодих жінок, котрі чіплялись до перехожих, в першу чергу до туристів, обступали їх з пропозиціями поворожити, випрошували гроші і, як з’ясувалось, викрадали їх особисті речі. У однієї з цих жінок ми і вилучили документи та інші речі, які були викрадені в іноземця», – розповів т.в.о. начальника Галицького відділу поліції підполковник поліції Петро Швороб.

Вісьмох жінок запросили у відділ поліції для опитування. Попередньо встановлено, що усі вони мешканки Закарпаття. Наразі вирішується питання правової кваліфікації злочину відповідно до норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *