ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині член громадської організації шахрайським способом видурив гроші в учасників АТО

|

На Львівщині зловмисник у шахрайський спосіб заволодів коштами учасників бойових дій. Двоє бійців АТО передали чоловіку п’ятсот та дев’ятсот доларів США за сприяння в отриманні документів про інвалідність. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у львівській області.

У Сокальське відділення поліції 7 червня за допомогою звернулись двоє мешканців міста Буськ віком 30 та 32 роки. За словами чоловіків, вони є учасниками бойових дій і під час несення служби у зоні АТО втратили працездатність.

У грудні минулого року візуально знайомий чоловік, член однієї з громадських організацій Львівщини, пообіцяв посприяти їм у отриманні документів про інвалідність. Свої послуги знайомий оцінив відповідно у п’ятсот та три тисячі доларів США. Один з заявників передав йому всю суму, тобто п’ятсот доларів, а інший – лише частину, дев’ятсот доларів з обумовлених трьох тисяч.

Відтак, за словами потерпілих, ніякого сприяння в отриманні документів про інвалідність знайомий їм не надав, повертати гроші відмовився, а згодом і зовсім перестав спілкуватись з ними. Тоді чоловіки вирішили звернутись за допомогою у поліцію.

Правоохоронці встановили особу чоловіка, котрому, за словами заявників, вони передавали кошти. Ним виявився 30-річний мешканець Сокаля. Наразі за цим фактом проводиться перевірка, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *