ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським перевізникам боргують 14 мільйонів за пасажирів-пільговиків

|

Станом на п’ятницю, 2 червня, ЛКП міста заборгували міським перевізникам близько 14 мільйонів гривень. Про це сьогодні, 8 червня, повідомив заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, ситуація із заборгованістю сягає 14 мільйонів.

«Станом на п’ятницю заборгованість перевізникам від ЛКП-14 млн грн. Ми маємо велику заборгованість по пільгам і субсидіям взагалі. І по перевізних, зокрема. Це не дозволяє перевізникам покращувати свою роботу і нормально її виконувати», – зазначив С. Бабак.

Водночас мер Львова Андрій Садовий запевнив, що переконав прем’єр-міністра Володимира Гройсмана таки погасити заборгованість.

«Заборгованість по пільгам і субсидіям по місту сягає  вже майже 600 млн грн. Критична ситуація по «Львівтеплоенрего» та «Залізничтеплоенерго». Гройсман обіцяв що до кінця червня пільги і субсидії підуть», – зазначив він.

Нагадаємо, львів’янам влітку подаватимуть гарячу воду за графіком. Власне одна із причин такого рішення – заборгованість теплопостачальних ЛКП через невідшкодовані субсидії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *