ОСТАННІ НОВИНИ

Збірна України сенсаційно програла Мальті в товариському матчі

|

Вчора, 6 червня,  збірна України з футболу в товариському матчі програла команді Мальти. Гра завершилась з рахунком 0:1, повідомляє Футбол 24.

Перший тайм команда Андрія Шевченка відверто провалила. Невиразно попереду діяли Коваленко і Сидорчук, кілька разів здалеку приклався Маліновський. Селезньов втратив два шанси, спочатку не зумівши як слід пробити головою, а потім не підлаштувавшись під м’яч у польоті. Ярмоленко намагався загострювати справа, але без особливої вигоди для команди.

Проблеми в атаці виявились не єдиними слабкими місцями. Українці раз по раз провалювались у захисті, не встигаючи за на диво прудкими мальтійцями. Один з таких епізодів уже на 14-й хвилині завершився голом. Зак Мускат без будь-якої опіки замкнув крос справа. Могла Мальта і збільшити перевагу, а в одному з епізодів претендувала на пенальті, коли Пятов переривав прохід суперника в падінні руками.

Після перерви вийшли свіжі гравці, а одним із найактивніших був Євген Коноплянка, який забув про ігрову практику в Шальке. Бутко намагався допомагати нашому легіонеру, показавши значно більше гостроти справа. Після пасу Богдана Циганков мав забивати, але невдало пробив з меж штрафного. Якщо у захисті збірної України по перерві стало спокійніше, то в нападі особливої різниці не відчувалось. Скромна Мальта без особливих проблем нейтралізовувала тиск українців на її ворота.

Наприкінці матчу дебютант з Динамо Володимир Шепелєв класно відкрився у штрафному, але пробив повз ворота. Навіть 6 доданих хвилин не врятували ситуацію для України. Бєсєдін виграв верхову боротьбу, але теж не влучив.

Фото: Футбол24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *