ОСТАННІ НОВИНИ

Укргазвидобування отримало п'ять спецдозволів на надра у Львівській області

|

Львівська та Рівненська обласні ради погодили надання ПАТ «Укргазвидобування» спеціальних дозволів на нові ділянки надр. Про це повідомляє Укргазвидобування.

Відповідні рішення було ухвалено на початку червня. Львівська облрада погодила надання Товариству 5 спеціальних дозволів на користування надрами загальною площею понад 2 тис. 332 кв. км. Рівненські депутати обласної ради ухвалили рішення про погодження надання 1 спецдозволу на площу близько 497 кв. км.

«Ми вітаємо рішення обласних рад Львівщини та Рівненщини, оскільки це дасть змогу УГВ активно вести пошукові роботи, бурити нові свердловини та суттєво нарощувати видобуток газу, працюючи на досягнення енергонезалежності нашої держави. Крім того, наша співпраця з облрадами означає додаткові надходження коштів від ренти до місцевих бюджетів. А це – нові робочі місця, розбудова економіки та соціальної інфраструктури у регіонах», – прокоментував рішення облрад Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко.

Нагадаємо, що в березні цього року УГВ направило до Державної служби геології та надр України 6 заяв з пакетами матеріалів щодо отримання спеціальних дозволів на користування надрами на нові ділянки, що розташовані у Львівській та Рівненській областях. До обласних рад цих регіонів були надіслані копії документів з метою винесення їх на розгляд згідно з чинним законодавством України.

Фото: Укргазвидобування

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *