ОСТАННІ НОВИНИ

У львівських садочках стартував сезон великих ремонтів

|

З першого вересня дошкільнята зможуть відвідувати оновлені, відремонтовані дошкільні навчальні заклади, які протягом літа у місті Львові за графіком закриватимуть на ремонти та для підготовки їх до навчального року. На період закриття ДНЗ дошкільнята зможуть тимчасово відвідувати сусідні садки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Протебатькам, які не зможуть забрати дошкільнят на літнє оздоровлення на час тимчасового закриття закладу, що відвідує малюк, не варто хвилюватися, оскільки, в межах мікрорайону працюватимуть дошкільні установи, у які буде можливість тимчасово перевести дошкільнят.

«Станом на 25 травня 2017 року усі керівники ДНЗ провели моніторинг відвідуваності дошкільників у літній період, провели бесіди з батьками вихованців та погодили графіки прийому дітей в сусідніх дошкільних закладах. Старші медсестри кожного дошкільного закладу підготували пакети документів для тимчасового переводу дітей в сусідні ДНЗ», – зазначили в управлінні освіти Львівської міської ради.

Зокрема, цього року з міського бюджету міста Львова виділено 34 млн. грн на відновлення груп у дошкільних навчальних закладах міста Львова.

З розкладом ремонтних робіт можна познайомитися тут.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *