ОСТАННІ НОВИНИ

У Чорнобилі відкрили хостел

|

Для відвідувачів зони відчуження відкрили хостел «Полісся». Про це повідомляє Державне агентство з управління зоною відчуження у Facebook, передає Львівський портал.

Як зазначається із метою підвищення якості умов для перебування відвідувачів у зоні відчуження, в місті Чорнобиль, на базі колишнього гуртожитку «Полісся», відкрито хостел з покращеними умовами проживання.

Хостел розрахований на 100 місць для короткострокового проживання у ньому відвідувачів зони відчуження. Для відвідувачів створені всі умови для комфортного проживання: є плазмовий телевізор, душова кабіна, туалет, зручні меблі у кожній одно- чи двомісній кімнаті, безкоштовне користування мережею Інтернет тощо.

«Вдосконалення інфраструктури зони відчуження – важливий напрямок роботи підприємств зони відчуження», – зазначив Голова Державного агентства України з управління зоною відчуження Віталій Петрук.

Довідка:

Хостел «Полісся» розміщений за адресою м. Чорнобиль, вул. Кірова, 34В і підпорядковується Державному спеціалізованому підприємству «Чорнобильський спецкомбінат».

Телефон адміністрації 045 93-5-16-65.

Фото: 24 Канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *