ОСТАННІ НОВИНИ

«Днями ми їх відстріляємо». На Львівщині порятунку чекають цуценята, яких підкинули до військчастини

|

На Львівщині термінового шукають господарів чи принаймні перетримку для декількох десятків собак та цуценят, які «прибились» до військової частини у 80 км від Львова. Про це Львівському порталу повідомив волонтер, зоозахисник Ігор Сайко.

За його словами, у селі, поблизу якого розташована військова частина, місцеві жителі вирішили, що найбільш гуманний спосіб поводження з цуценятами – це «сплавити» їх військовим. Отак і назбиралась така кількість тварин, що хлопці не знають, що робити…

« -Не годуйте їх.
– Чому?
– Бо днями ми їх відстріляємо.
Реальний діалог в реальному селі біля реальної військової частини.В частині є кухня. Військові ніби нормальні. Годували всіх. Собакам добре. Потім місцеві селяни, а село не маленьке, вирішили, що стануть гуманними і перестали мабуть вбивати приплоди, а приносити та викидати під військовою частиною», – повідомив І. Сайко.

Згідно його слів, наразі перше питання – це вивезти з частини малечу. Цуценят – близько 15 штук, і якщо їх терміново не врятувати – може статись найгірше.

«Багато дорослих собак. Їх потрібно стерилізувати. Щоб це не продовжувалось. Малечу – треба терміново забирати. Боюсь, що реально це останні ДНІ їх життя», – наголошує волонтер.

Після порятунку малечі волонтери планують також стерилізувати дорослих собак, яких є близько двох десятків.
«І звісно, якщо хтось хоче забрати дорослих  собак – їх є більш ніж достатньо», – додає Ігор Сайко.

Місце розташування військової частини не розголошують із зрозумілих причин. Водночас відомо, що рятувати собак треба з Яворівського району, отож всіх небайдужих просять якнайшвидше зголошуватись.

Якщо ви маєте можливість допомогти цим неймовірним створінням отримати другий шанс на щасливе життя, звертайтесь до волонтера у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *