ОСТАННІ НОВИНИ

Небайдужих львів’ян просять допомогти зібрати кошти на протез молодій мамі, якій ампутували кінцівку

|

Усіх небайдужих просять допомогти зібрати кошти на протез для Аліси Легович, якій через хворобу ампутували кінцівку. Родина вичерпала всі свої заощадження, а протез коштує 50 тис. грн. Про це повідомляють активісти «Варта 1» у Facebook, передає Львівський портал.

«Через день після нашого весілля два роки тому з невідомих нам причин в мене виступила аномальна рана на лівій гомілці. Почали обстеження, як в приватних, так і в державних клініках, які не надали чіткої картини для встановлення діагнозу, котрий би дозволив правильне лікування.

У всіх лікарнях Львова, куди ми звертались, розводили руками та назначали неефективне лікування дорогими препаратами, після яких загальний стан погіршувався. Не обійшлось без хірургічного втручання. Взимку 2016 року зробили операцію по видаленню рани і мертвих тканин. Після операції була невдала пересадка шкіри.

Ефективності з даного хірургічного втручання не було. Далі я здала посів який показав присутність у рані двох інфекцій, таких як: синегнійна палочка та ентерококус. Пробували здолати інфекцію всіма можливими методами та препаратами, які тільки стимулювали ріст бактерії у рані. В одній із лікарень Львова нам призначили лікування стеридами та гормонами, які опустили імунітет та дозволили інфекції розвиватись, про що ми тоді ще не знали.

Від того лікування я відмовилась по причині , що дізнались що вагітна. Під час вагітності не могла використовувати більшість методів та препаратів, щоб не зашкодити плодові…На 7 місяці довелось проводити кесарів розтин задля врятування дитини. Після пологів стан мій почав катастрофічно погіршуватись. У Львові вже ніхто нам помогти не зміг і довелось звертатись у Польщу, де в одній з варшавських клінік повідомили нам про необхідність ампутації кінцівки. Я не погодилась з тим, бо ще мала надію на те що вилікуюсь, та  ще з два місяці лікувалась в приватній клініці у Варшаві, але після появи загрози життю вдалось мене вмовити на ампутацію в Отвоцьку в лікарні ім. проф Груци, що під Вршавою. Ампутували під протез вище коліна оскільки, не було змоги зробити її більш лагідною для мене», – розповіла пані Аліса.

«У даний момент Аліса та її чоловік звертаються до небайдужих людей за допомогою в зборі коштів на трохи кращий протез, так як всі заощадження вичерпались. Потрібно допомогти зібрати 50 000 гривень. Чоловік працює звичайним водієм таксі, але мусить постійно бути поруч з Алісою, щоб допомагати їй з синочком, тому працювати повноцінно не може. Шановні друзі, допоможіть цій чудовій сім’ї жити повноцінним життям», – наголошує активістка Марія Воробець.

Номер карти ПриватБанк: 5168757315711624 (Легович Аліса Юріївна).

Фото: Варта 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *