ОСТАННІ НОВИНИ

«Іспанські копи» ошукали новороздільську пенсіонерку на тисячу євро

|

У Новому Роздолі жінка віддала «іспанським поліцейським» майже тисячу євро. Правоохоронці встановлюють особу шахрая. За фактом відкрите кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Новороздільське відділення поліції звернулася 65-річна місцева мешканка. За словами жінки, вона стала жертвою шахрая, який зателефонував і повідомив, що її син, який живе в Іспанії, заподіяв комусь тілесні ушкодження. Тепер, аби він не потрапив до в’язниці, потрібно 3 000 доларів США, щоб заплатити місцевим поліцейським.

Жінка такої суми не мала, тому передала невідомому чоловік, який чекав біля під’їзду заявниці, лише 900 євро та 2000 гривень. Після цього потерпіла зателефонувала до сина і дізналася, що нікого він не бив і з поліцією проблем не виникало.

Правоохоронці встановлюють обставини події та особу зловмисника. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *