ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шукають хазяїнів для щенят, яких забрали у жебрачки

|

Патруль Муніципальної варти вилучив у жебрачки двох щенят. Про це спільнота патруля повідомила на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

Як зазначається, ця жінка постійно з’являється у різних місцях і просить гроші у перехожих, але щоразу вона сидить з іншими собаками.

«Деколи це бувають дорослі тварини. Були випадки, коли собаки агресивно поводились з перехожими. Іноді для жебракування жінка звідкись бере малих цуценят», – йдеться у повідомленні.

Попереднього разу «муніципали» разом з ЛКП «Лев», представників якого викликали тоді на місце події, забрали у неї цуцика.

«Малого залишили на території Муніципальної Варти. Усі працівники з радістю ним опікуються. І невдовзі матимуть надійного друга і охоронця», – запевняють працівники патруля.

А от двоє цих малюків наразі залишаються сиротами, бо брати ще й їх на утримання підприємство не може.

«Тому, звертаємось до усіх: потрібна допомога, аби прилаштувати песиків.  Їм дуже потрібні добрі руки і любляче серце. Якщо ця малеча виросте у вашій турботі – надійнішого друга ви не знайдете. Звертайтесь за номерами 297 55 51, 297 55 52», – мовиться у повідомленні Муніципальної варти.

Фото: Муніципальна варта

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *