ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається з Любомиром Гузаром. Вулицями міста нині пройде скорботна хода

|

Сьогодні, 3 червня, у Львові відбудеться скорботна хода за Блаженнішим Любомиром Гузаром від Архикатедрального Собору Святого Юра до Храму Святого Архистратига Михаїла. Про це повідомляє Львівський портал.

Як поінформували у прес-службі міської ради, 3 червня, в суботу, передбачено ситуативне перекриття руху транспорту з 09.00 год до 15.00 год під час проходження скорботної ходи за маршрутом: вул. Листопадового Чину – пл.. Генерала Г. Григоренка – вул. Академіка В. Гнатюка – пр. Свободи – пл.. А. Міцкевича – пл. Галицька – пл. Соборна – пл. Митна – вул. В. Винниченка.

Водночас додамо, що 0 9.00 у соборі Святого Юра розпочалася заупокійна Архиєрейська Літургія за Блаженнішим Любомиром Гузаром. А вже об 11. 00 почнеться скорботна хода.

Як повідомляв Львівський портал, 31 травня, на 85-му році життя після важкої недуги відійшов у вічність Блаженніший Любомир Гузар, Архиєпископ-емерит УГКЦ, Почесний громадянин міста Львова 2008 року. 1 червня у Львові оголосили жалобу через смерть екс-глави УГКЦ.

Блаженніший Любомир (Гузар) буде похований у понеділок у Патріаршому соборі Воскресіння Христового у Києві.

Фото: Facebook-сторінка Івана Кривого

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *