ОСТАННІ НОВИНИ

За добу в зоні АТО жоден український військовий не постраждав

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих та поранених в лавах українських військ немає. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

За даними, які оприлюднив сьогодні на щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, вчора бойовики здійснили по три збройні провокації з легкого озброєння у Станично-Луганському та Попаснянському районах, а близько 23 години здійснили по одному мінометному обстрілу у Кримському та у сусідній Кряківці.

За минулу добу на Луганському напрямку відбулося 8 обстрілів з боку ворога.

Донецький напрямок

Вчора було найспокійніше. Бойовики здійснили дві короткі збройні провокації: у Зайцевому – з гранатометів і в Авдіївці – з мінометів.

Маріупольський напрямок

Тут кількість обстрілів з боку ворога була найбільшою. Варто зазначити, що бойовики відкривали вогонь і вдень, і вночі. Російсько-окупаційні війська здійснили три мінометних обстріли: два коротких по Чермалику та один обстріл середньої інтенсивності по Мар’їнці. Минулої доби спостерігалася активізація снайперських груп противника. На ділянці фронту Павлопіль-Широкине та у Мар’їнці вчора бойовики 9 разів вели снайперський вогонь.

За минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 18 обстрілів з боку бойовиків, зокрема 3 – з важкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *