ОСТАННІ НОВИНИ

В «Укрпошті» повідомили про затримання патрульними директора львівського відділення

|

У понеділок, 29 травня, патрульною поліцією Львова було затримано у нетверезому стані працівника ПАТ «Укрпошти».  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрпошти.

В офіційній заяві йдеться, що у працівника ПАТ «Укрпошта» сьогодні завершується дія контракту на роботу і продовжувати його не будуть.

«29 травня, патрульною поліцією Львова було затримано працівника ПАТ «Укрпошта», директора Львівської дирекції ПАТ «Укрпошта», Лещуха Я.Р.

За інформацією прес-служби патрульної поліції Львова, Лещух Я.Р. був затриманий за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, крім того, йому інкримінують перешкоджання в роботі працівникам поліції та нанесення їм тілесних ушкоджень.

Повідомляємо, що контракт з Лещухом Я.Р. закінчується сьогодні, 02 червня 2017 року, дію контракту подовжено не буде», – йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, 29 травня прес-служба патрульної поліції повідомила, що на трасі Львів-Краковець стався інцидент, коли під час затримання п’яний  чоловік, його дружина та шваґро перешкоджали роботі патрульних.

Відео: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *