ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яні зловмисники з ножами побили перехожих

|

У Львові патрульні «по гарячих слідах» затримали двох п’яних зловмисників, які побили двох осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Близько опівночі до патрульних, які забезпечували перекриття вулиці Листопадового Чину у зв‘язку з церемонією прощання в церкві Святого Юра, підбігли двоє осіб і повідомили, що невідомі нанесли їм тілесні ушкодження. Чоловіки вказали напрямок, куди побігли невідомі.

Патрульні не гаючи викликали підмогу, яка була неподалік і почали обстежувати територію. Поблизу Будинку вчених виявили двох осіб, які збігалися із орієнтуванням. Заявники упізнали їх і повідомили, що з ними була ще одна особа. Під час спілкування, вони поводилися агресивно, не йшли на контакт з поліцією і були з ознаками алкогольного сп‘яніння.

Патрульні прийняли рішення затримати даних осіб і доставити їх у відділ поліції. Під час затримання у них виявили предмети схожі на холодну зброю. На місце події викликали слідчих Галицького відділу поліції. Заявники написали заяву. Ножі вилучили для проведення експертизи.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *