ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть бухгалтерку, яка побила журналістку

|

У Дрогобичі судитимуть бухгалтера, яка перешкоджала законній діяльності журналіста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

Дрогобицькою місцевою прокуратурою 31.05.2017 скеровано до суду кримінальне провадження за підозрою бухгалтера комунального підприємства у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Нагадаємо, що 04 січня 2017 року близько 16 години в приміщенні одного з комунальних підприємств в місті Дрогобич, Львівської області журналіст за фактом опечатування офісу, проводила журналістське розслідування із використанням відеокамери. Водночас, бухгалтер, перешкоджаючи законній професійній діяльності останньої, вчинила конфлікт, відібрала у неї фотоапарат та вдарила ним по столу. Після чого нанесла журналісту декілька ударів кулаком по голові та обличчі.

Слідством встановлено, що спричинені тілесні ушкодження, згідно висновку судово-медичної експертизи відносяться до категорії легкого ступеня.

За вчинення вказаного злочину бухгалтеру загрожує покарання до 3 років обмеження волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *