ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпатам» поставили жорсткі умови щодо будівництва у Снопківському парку

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 2 червня, прийняв рішення, «Про розроблення детального плану території у районі вул. Липова Алея (до межі парку “Снопківський“)». Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Рішення передбачає розроблення детального плану території у районі вул. Липова Алея (до межі парку “Снопківський“) відповідно до державних будівельних та інших норм, стандартів і правил, генерального плану м. Львова та положень затвердженої містобудівної документації .Відповідальним за розробку документації визначено ФК «Карпати».

Власне мова йде про будівництво футбольних полів у межах парку «Снопківський». За словами громадської активістки Галини Янко, яка живе поруч із парком, представники «Карпат» повинні відновити знищену раніше санну трасу та залишити вільний простір для мешканців, що відпочивають у парку. Окрім того, місцеві жителі категорично виступають проти паркінгу і трибун.

«Зараз там почали проводитися незаконні роботи без жодного дозволу клубом «Карпати». Нам пояснили, щоб там мають бути тренувальні поля. Мешканці не проти тренувальних полів, але у межах парку. Не дай Боже хтось захоче вивести це з меж пару. У майбутньому ми поставили перед «Карпатами» чіткі умови про те, що була зруйнована санна траса. Ми спілкувалися з представниками «Карпат». У цій ситуації вони вибачилися перед мешканцями і підтвердили, що там справді була лижна траса. Нам пообіцяли, що вона буде відновлена. Без відновлення санної траси не буде там полів. Це має бути без жодних трибун – тільки поля для дітей. Навколо полів має бути доступ, аби діти могли кататися велосипедами, мама могла проїхати коляскою і просто люди могли вийти на пробіжку. Бо це був єдиний відкритий майданчик.

І жодної стоянки! Сьогодні там зробили насипи, щоб, мовляв, заїжджали машини. Я розумію, що потрібно проїхати машин, яка буде обслуговувати ці поля. Одне питання – проїхати машині, інше – зробити стоянку», – наголосила вона.

Нагадаємо, нещодавно на територію парку «Снопківський» заїхала техніка: мешканці почали побоюватися, що у парку почнуть будівництво. Згодом з’ясувалось, що це ФК «Карпати» вирішили будувати футбольні поля для дітей, проте представники клубу не мали на це жодних дозволів і це бентежило громадян. Потім з’ясувалось, що підрядники «Карпат» зруйнували санну трасу у парку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *