ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні –Міжнародний день захисту дітей. Юних львів’ян кличуть на забавки у «Горіховий гай»

|

Сьогодні, 1 червня,  у «Горіховому гаю» (біля Львівського кіноцентру) до Міжнародного Дня захисту дітей, ЛМБФ «Сестри Даліли» та ГО САМІ запланували для маленьких львів’ян та гостей міста, окрім звичних розваг, квестів, майстер-класів, ще й смачне частування та сортування корків за кольорами. І діти, і дорослі матимуть можливість сонячної днини не лише весело, але й з користю провести час. Про це повідомляє БФ «Сестри Даліли».

Початок – о 14.00.

За словами організаторів, сортування пластикових корків – важлива місія, виконана руками діток, оскільки за відібрані по кольорах корки можна виручити більшу суму коштів для придбання ліків та медичного обладнання дітям із легеневою гіпертензією.

«Це так захопливо, коли діти для дітей роблять добро. А дорослі заохочують їх до цього. Дякую усім, хто долучається до Кампанії «Корок життя» та допомагає хворим на легеневу гіпертензію», – зазначає Оксана Куліш, Президент Львівського міського благодійного фонду «Сестри Даліли».

Довідка

Легенева гіпертензія – це швидко прогресуюче захворювання легень, яке призводить до серцево-судинної недостатності, а при несвоєчасному виявленні – до трансплантації або ж смерті. На даний час на Львівщині проживає близько сорока осіб з таким діагнозом. Лікування є дороговартісним та життєво необхідним. Вартість місячного лікування, залежно від ступеня важкості хвороби, становить від 40 до 120 тисяч гривень.

Кампанія «Корок життя» є безстроковою та полягає у масовому зборі мешканцями м.Львова, Львівської області пластикових корків від пляшок, йогуртів, ручок, кремів, ліків та їх передачі на підприємство із переробки вторинної сировини. Кошти, виручені за здачу корків, перераховуються відповідним підприємством на рахунок БФ «Сестри Даліли» для купівлі життєво необхідних ліків хворим на легеневу гіпертензію.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *