ОСТАННІ НОВИНИ

Небайдужих просять допомогли хворому хлопчику «повернути усмішку в очах»

|

12-річний Олег потребує чималої суми на лікування. У хлопця – мієлодиспластичний синдром. Єдиний шанс виздоровіти – трансплантація кісткового мозку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила директор фонду «Крила надії» Наталія Ліпська, передає кореспондент Львівського порталу.

«Я довго шукала фотографію, де в нього не сумні очі, бо ще пам’ятаю ту смішинку в очах, коли він тільки-тільки поступив у відділення. Вона ще де-не-де проглядає, але все рідше, бо Олег вже дорослий і все про себе знає. Знає, що минулого тижня лікарі остаточно підтвердили, що стандартне лікування в його випадку не допомогло. Знає, що тепер єдиним шансом вижити є мегаскладна процедура ТКМ і що це дуже дорого. Я дуже-дуже хочу повернути усмішку в Олегові очі, але для цього потрібні гроші. Багато», – написала директор фонду «Крила надії».

Діагноз хлопця – мієлодиспластичний синдром, гіпоцелюлярний варіант, рефрактерна анемія. Єдиним методом лікування є аллогенна трансплантація кісткового мозку від неродинного донора. Родинного донора хлопець не має. Такі операції в Україні не проводять, тому єдиний вихід – лікування за кордоном.

Вартість життя Олега 120 тис євро.

Для тих, хто захоче допомогти:

ПриватБанк – 4731 2171 0995 3453 (Ліпська Н.С)
ПриватБанк – 5169 3305 1136 7333 (Ліпська Н.С. БФ «Крила надії» – карта фонду, лише для клієнтів ПриватБанку)

http://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty реквізити фонду
Призначення платежу – «добровільна пожертва для Казмирука Олега».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *