ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії нарешті звернули увагу на згорівший дах будинку, який мешканці почали ремонтувати власноруч

|

У львівській міській раді заявили, що комунальники проводять підготовчі роботи до початку відновлення даху житлового будинку на вул. Крехівській, 5-7, який вигорів під час пожежі 28 травня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Аварійно-відновлювальні роботи розпочнуть наступного тижня, і триватимуть вони орієнтовно до 2-х місяців, переконують у мерії.

Газопостачання будинку вже відновлено.

Зокрема, усунуто наслідки згарища – розчищено обгорілі крокви і матеріали, та проводять роботи щодо унеможливлення затікання.

На відновлювальні роботи потрібно близько 400 тис. грн., тому рішення про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету прийматимуть на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Львівської міської ради.

Нагадаємо, 28 травня о 16:12 год. на даху трьохповерхового житлового будинку (у будинку – 16 квартир) на вул. Крехівській, 5-7 виникла пожежа. Внаслідок пожежі ніхто з мешканців не постраждав, проте вогнем знищено дах, площею 320 кв.м. Пожежу ліквідували силами чотирьох пожежних підрозділів.

Після пожежі мешканці будинку неодноразово звертались до Шевченківської РА та мерії у зв’язку із критичним станом даху, проте, не отримавши допомоги, взяли справу у свої руки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *