ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині за корупцію звільнили голову Сколівської РДА

|

За сприяння прокуратури області вжилися заходи щодо звільнення голови Сколівської районної державної адміністрації із займаної посади за вчинення корупційного правопорушення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

У вересні 2016 року постановою Сколівського районного суду Львівської області голову Сколівського районної державної адміністрації Львівської області визнано винним у вчиненні адмінправопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч.1, 2 ст.172-7 КУпАП та накладено адмінстягнення у вигляді штрафу в розмірі 3,4 тис грн.

За результатами розгляду апеляційної скарги порушника, 17.11.2016 апеляційним судом Львівської області підтверджено факт вчинення посадовцем вказаного правопорушення, пов’язаного з корупцією, однак справу закрито на підставі ст.38 КУпАП у зв’язку із закінченням строків накладення стягнення.

Прокуратурою Львівської області як спеціально уповноваженим суб’єктом у сфері запобігання і протидії корупції, внесено подання в Адміністрацію Президента України, в порядку ч.2 ст.65 Закону України «Про запобігання корупції» про притягнення до дисциплінарної відповідальності та припинення державної служби очільника Сколівської районної державної адміністрації.

Зазначимо, що розпорядженням Президента України №113/2017-рп від 29.05.2017 за заявою посадовця, останнього звільнено з посади голови Сколівської районної державної адміністрації Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *