ОСТАННІ НОВИНИ

Через вівторковий штурм Львівської облради біля будівлі чатують десятки правоохоронців

|

Львівська обласна рада сьогодні, 1 червня, о 10.00 продовжить сесійне засідання, яке у вівторок зірвали молодики спортивної зовнішності, що увірвалися з димовими шашками у сесійну залу. У зв’язку з цим біля облради і в самому приміщенні посилені заходи охорони: кілька десятків правоохоронців вишикувалися стіною на вході, деякі «гуляють» по периметру довкола будівлі облради, всередині також чимало охоронців порядку. Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

Навпроти облради кілька наметів пікетувальників, які 30 травня штурмували будівлю.

«Ми плануємо тут бути ще буквально кілька годин. Вони проголосують за правильне патріотичне українське рішення, ми гарно подякуємо і підемо. Наразі тут є представники Національного корпусу, «Правого сектору», підтягуються «свободівці». У сесійну залу зайде лише кілька представників», – розповіли у коментарі Львівському порталу пікетувальники.

Власне, додамо, що у вівторок пікетувальники вимагали, аби облрада звернулась до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України негайно підписати Закон України «Про амністію у 2016 році». Під час брифінгу голова Львівської облради Олександр Ганущин зауважив, що депутати готові підтримати їхні вимоги і прийняти звернення.

Нагадаємо, що сутичок в облраді до медиків звернулось більше 10 осіб. Серед постраждалих – вагітна журналістка.  Через сутички у Львівській облраді поліція відкрила кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України і почала розшукувати усіх причетних осіб.

Патрульні затримали три автобуси з особами, які причетні до подій під Львівською обласною радою.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *