ОСТАННІ НОВИНИ

Вчорашні штурмовики облради оселилися під стінами ЛОДА

|

Представники однієї із чотирьох організацій, що учора штурмували Львівську облраду, розбили наметове містечко навпроти Львівської ОДА. Про це повідомили представники «Національного корпусу Львівщини».

«Після того як на мітингу біля ЛОР думка громади, активістів націонал-патріотичних організацій та партій була проігнорована і громада прийшла на засідання Львівської обласної ради, щоб з’ясувати в чому причина ігнорування вимог – депутати покинули сесійну залу. Активісти зайняли приміщення облради і погодились його звільнити за умови, якщо депутати проголосують за їх вимоги в четвер. Голови фракцій в присутності журналістів поставили підписи, які це гарантують. Проте, аби в подальшому змусити депутатів виконати взяті на себе зобов’язання, активісти Національного Корпусу вирішили розгорнути наметове містечко перед облрадою», – повідомили мітингувальники.

Нагадаємо, що після вчорашніх сутичок в облраді до медиків звернулось більше 10 осіб. Серед постраждалих – вагітна журналістка.  Через сутички у Львівській облраді поліція відкрила кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України і почала розшукувати усіх причетних осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *