ОСТАННІ НОВИНИ

У новій е-черзі до дитсадочків Львова виявили півтори тисячі фіктивних заявок

|

У новій електронній реєстрації в ДНЗ Львова виявили 1,5 тисячі фіктивних заявок. Про це сьогодні, 31 травня, під час прес-конференції повідомив розробник, системний адміністратор електронної реєстрації Юрій Свірський, передає кореспондент Львівського порталу.

«Дуже багато батьків створювали велику кількість фіктивних заявок у старій електронній системі, такі випадки є і в новій. Мова йде про те, що на одну і ту ж дитину оформлюють заявки з різними номерами та серіями свідоцтв про народження. Так, у старій системі виявили 25 тисяч таких фіктивних заявок (при загальній кількості – 60 тисяч), у новій системі – 1,5 тисячі…», – розповів він.

За словами Юрія Свірського, виявлені заявки-дублікати видаляють з системи.

«Програма зараховує дітей автоматично, тому потрібно перевіряти ці списки, дивитися, чи там нема дублювання. Відтак проведемо повний аудит зявок-дублікатів і їх видалення», – пояснив розробник системи.

Також поширеним явищем, за його словами, є неправдива інформація про пільги.

Додамо, що у 2013 році у Львові запрацювала електронна реєстрація харківського розробника. Торік у місті Лева створили свою платформу із е-чергою. Як наголошують її розробникики, однією з переваг такої реєстрації є те, що батькам не потрібно дублювати самі заявки на реєстрацію у кількох ДНЗ – однією заявкою можна зареєструватися у 3-ох ДНЗ. Сама система вираховує ймовірність попадання дитини у той чи інший садок. За кодами, які батьки отримали при реєстрації своєї дитини, можуть перевіряти

Як повідомляв Львівський портал, майже трьом тисячам малюкам цьогоріч не знайдеться місця у дитсадочках Львова.

Фото: Волинські новини

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *