ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція розшукує винних у вчорашніх сутичках в Львівській облраді

|

Правоохоронці Львівщини встановлюють особи учасників сутичок у Львівській обласній раді. У рамках кримінальних проваджень, відкритих за ч.4 ст.296 (хуліганство) та ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України, поліцейські проводять першочергові слідчі дії. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

«Зараз ми встановлюємо особи учасників подій у Львівській обласній раді. Вже можу сказати, що серед них були мешканці як Львівської, так і  інших областей України. Опитуємо тих, хто був на той час у приміщенні ради, документуємо, збираємо речові докази, уточнюємо у медиків діагнози постраждалих і так далі. Цей процес вимагає часу. Про результати досудового розслідування ми обов’язково повідомимо громадськість», – зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

Нагадаємо, як повідомляв Львівський портал, 30 травня під час засідання сесії Львівської обласної ради у сесійну залу увірвалися націоналісти.

Під час сутичок постраждала вагітна журналістка. Загалом в результаті інциденту у стінах облради до міських лікарень з травмами доправили 11 осіб.

Водночас голова Львівської облради визнав бездіяльність правоохоронців у цій ситуації.

Також додамо, що через сутички у Львівській облраді поліція відкрила кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *