ОСТАННІ НОВИНИ

Керівниця управління освіти про «благодійні» внески у ДНЗ Львова: «Це добровільна справа батьків, ніхто не може їх змушувати»

|

В.о. начальника управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик прокоментувала ситуацію із «благодійними» внесками у дитячих садочках міста під час сьогодні, 31 травня, під час прес-конференції. Вона запевнила, що благодійні внески можуть бути лише добровільними і батьків ніхто не може зобов’язати здавати кошти, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Що стосується благодійних внесків, то ми неодноразово повторювали, що це виключно добровільна справа батьків. Навпаки, ми намагаємося заборонити збір і обіг готівкових коштів в дошкільних навчальних закладах і в школах також, неодноразово даємо накази  і доручення. Тому, якщо батьки мають таке бажання долучитися благодійними добровільними внесками, то це виключно їхня справа, ніхто не може їх зобов’язати. Наші ДНЗ і школи фінансуються зараз в хорошому об’ємі: є кошти на зарплату, придбання матеріалів, обладнання, ремонтних робіт…», – сказала Зоряна Довганик.

Фото: zt.20minut.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *