ОСТАННІ НОВИНИ

Водіям вантажівок нагадують: у спеку фурами їздити заборонено

|

На автодорогах Львівщини в літній період запроваджено обмеження руху великовагового транспорту в денний час доби. Про це Львівському порталу повідомили у Службі автомобільних доріг Львівщини.

Відповідно до Законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги» та інших нормативних документів, на виконання Окремого доручення голови Державного агентства автомобільних доріг України від 16.05.2017р. № 146-ОД, з метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг від руйнування великоваговими транспортними засобами у період спекотної погоди проїзд територією Львівської області дорогами державного та місцевого значення великовагового автомобільного транспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн у денний час доби з 10.00 до 22.00 у разі підвищення температури повітря понад +28 градусів.

Обмеження руху не розповсюджується на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів, що швидко псуються, та ті, які використовуються під час ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій.

Зважаючи на вище наведене, Служба автомобільних доріг у Львівській області звертається  до водіїв та авто перевізників щодо недопущення руху великовагового транспорту в період підвищеної температури повітря більш ніж +28оС, з метою запобігання руйнування дорожнього полотна та збереження дорожньої інфраструктури, що потребує значних матеріальних затрат по її відновленню.

Перелік місць відстою великовагового транспорту додається.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *