ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій стріляв з револьвера по автівці і штурмував сусідів

|

Львівські патрульні розшукали нетверезого водія-хулігана, який стріляв з предмету схожого на пістолет, а потім вчинив сварку з сусідами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Так, учора, 29 травня, близько 18. 00 години патрульні отримали орієнтування на автомобіль Mercedes Vito, водій якого перебуває у стані алкогольного сп’яніння і здійснив постріл із предмету схожого на пістолет в напрямку його автомобіля Daewoo Lanos.

«Транспортний засіб ушкоджень не зазнав. За словами заявника, невідомий його ще й переслідував. Події відбувалися неподалік Скнилівського парку. Через певний час прийшло повідомлення з вулиці Скнилівської про сварку між сусідами. Заявниця повідомила, що сусід пошкодив її паркан. Інспектори прийшовши до сусіда, побачили раніше згаданий автомобіль, який перебував в орієнтуванні. Водій у ньому спав. Патрульні розбудили чоловіка, у нього були пошкоджені у крові руки. Він був у сильному стані алкогольного сп‘яніння. При поверхневій перевірці у нього виявили револьвер. Чоловік почав агресивно поводитися і намагався схопитися за зброю», – повідомили патрульні.

Патрульні затримали його і одягнули кайданки. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На цього громадянина заявники написали дві заяви. На нього склали протокол за керування у нетверезому стані. Під час процесуальних дій в автомобілі виявили також шість патронів та дві гільзи. Усе вилучили для експертизи. Попередньо справу кваліфікують як хуліганство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *