ОСТАННІ НОВИНИ

Приватизовані шахти Червонограда суд повертатиме державі

|

Державне підприємство «Центральна збагачувальна фабрика «Червоноградська» у судовому порядку повертатимуть у власність держави. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі обласної прокуратури Львівщини.

Сьогодні, 30 травня в Господарському суді Львівської області розпочнеться судовий розгляд позовної заяви, поданої прокурором Львівської області в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України до Публічного акціонерного товариства «Львівська вугільна компанія» та Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області про визнання недійсним правочину та витребування майна цілісного майнового комплексу Державного підприємства «Центральна збагачувальна фабрика «Червоноградська».

Як уже повідомлялось раніше, постановою Львівського апеляційного господарського суду від 21.03.2017 підтверджено підставність позовних вимог прокуратури області щодо визнання незаконною приватизацію майна вищевказаного державного підприємства та залишено в силі рішення суду першої інстанції. При цьому, останнім скасовано рішення Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області щодо приватизації вищевказаного майна та його оцінки.

Відтак, прокуратура, заходами представницького характеру, наполягає на витребуванні зазначеного майна в натурі у державну власність.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *